azah's FotoPage

By: azah azizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Jan-2011 05:52 Email | Share | | Bookmark
HONG KONG

Zulfudhail..zulfudhail..xabis2 ngorat je..
last2 dapat hadiah dr pramugari Air asia
Thinking 'bout what cyg??
View all 18 photos...


Friday, 16-Oct-2009 08:30 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan

 
 
 
View all 12 photos...


Friday, 16-Oct-2009 08:14 Email | Share | | Bookmark
Sweet Memory Cameron

Room 916
Cactus Valley
=)
View all 12 photos...


Friday, 16-Oct-2009 08:06 Email | Share | | Bookmark
Majlis Bertunang

Majlis Bertunang...masih belum terjalin ikatan yang sah..Tapi terus berdoa semoga akan berakhir sebagai suami isteri untuk selamanya..I keep counting days towards my wedding.. 11/12/08 akad nikah, 13/12/08 kenduri sebelah perempuan and 14/12/08 kenduri sebelah lelaki..hmmm..almost everything prepared..the most important is myself..bersediakan aku menjadi seorang isteri..hehe..InsyaAllah..Hubungan yang terjalin selama 7 tahun tak mungkin dipersiakan..Semoga me n abang akan disatukan hujung tahun ni..


Thursday, 28-Jun-2007 02:07 Email | Share | | Bookmark
:: Menawan Puncak Bukit Mertajam... =))

:: abadikan kenangan
:: ok tak kak ah?leh ke naik lagi?
:: penat ke...alahai sian demam rupanya..
View all 6 photos...
Free pulak hari ni..upload gambar jap..rindu nak hiking lagi..bila ek?hopefully next week leh start balik..dah 2 weeks stop p bukit mertajam hill ni..i miss somebody..hiking sama2..yang best kakak n adik dia pun ikut skali..aku dgn adik aku aziz la..bodyguard..memenatkan jugak..rasa macam tak tinggi sangat..but tggi jgk la.. sampai je dekat tempat cina minum teh tu..stop jap,naik buai..best...pastu sambungla hiking lagi..higher n higher..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net